JIP Inloopspreekuur

JIP Inloopspreekuur

okt 6, 2016
Door
Nog geen Reactie

Jongeren kunnen bij het inloopspreekuur terecht met hun persoonlijke vragen of problemen, maar ook als je bijvoorbeeld informatie wilt voor een werkstuk of spreekbeurt op school of vragen hebt over bijvoorbeeld geld, seks, drugs, cyberpesten, vrije tijd,social media, werk, grooming, school, etc. Wij vinden geen enkele vraag gek of situatie raar, dus kom gerust langs.

 

Tijdens de inloop van het JIP kun je elke dinsdag- en donderdagmidag tussen 15.00 uur en 17.00 uur gewoon binnen komen lopen en vragen stellen over dingen die je bezighouden of waar je zelf geen antwoord op kan vinden. Bellen kan ook naar Petra (0251-300397) of app naar (06-18482619). Je kunt ons ook mailen (jip@nul251.info).

 

Het JIP Beverwijk is een informatiepunt voor alle jongeren van 10 tot en met 25 jaar, maar ook voor iedereen die veel te maken heeft met jongeren bijvoorbeeld ouders en verzorgers of docenten.

 

Mocht je nu niet op dinsdag of donderdagmiddag kunnen? Bel, app/sms of mail dan naar Petra en dan maken we een afspraak op een dag dat het je wel uitkomt.