Week tegen pesten

Vierde week van september is het de landelijke week tegen pesten

Momenteel zijn we druk aan het werk om deze pagina van de juiste informatie te voorzien. Programma week tegen pesten 2016 nog in de maak.

 

Heb je een dringende vraag die niet kan wachten neem dan snel contact met ons op. Wij kunnen je ondersteunen, begeleiden en adviseren, maar wat we vooral doen is  naar je luisteren. Bij ons kun je jouw verhaal kwijt en terecht met al jouw vragen en problemen. Je kunt bij ons langs komen Wilgenhoflaan 2c in Beverwijk om met een medewerker van het JIP te praten. Het JIP is geopend op dinsdag- en donderdagmiddag van 15.00 tot 17.00 uur.  Misschien dat wij er je iets over kunnen vertellen. Wil je liever niet langs komen kun je ons altijd bellen (0251-300397) of mail naar jip@nul251.info.

 

 

Meer informatie en handige links over pesten

www.pestweb.nl een van de bekendste sites waar je kunt chatten, mailen, bellen met pestweb, of vragen aan het forum stellen. Pestweb geeft veel en uitgebreide informatie. De meeste kinderen kennen deze site

stichting aandacht voor pesten is een landelijk steunpunt op het gebied van Pesten. Kinderen, jongeren en volwassenen kunnen op deze website terecht voor informatie.

pesten op basisscholen informatie en onderzoeken over vriendschappen en pesten op de basisschool

Omgaan met pesten. Deze stichting maakt zich sterk om het pestprobleem op te lossen.

Stop pesten nu. Stichting Stop Pesten Nu heeft als doel het bieden van informatie, ondersteuning, begeleiding, training, advies en onderzoek over en naar pesten / digitaal pesten

Startpagina pesten. Alles van en over Pesten!

Pesten.nl is het anti-pest portaal

De Kindertelefoon

Stichting Veilig Onderwijs

Stichting Vogelvrij