Place2Be

Place2Be

 

Jongerencentrum Place2Be is er voor iedereen in de leeftijd van 4 tot en met 18 jaar. Hier vind je pc’s met internetaansluiting om eens lekker te kunnen Facebooken of te Twitteren. Ben je meer in voor gamen? Check dan eens onze Playstation 3 of Wii game console. Is bankhangen voor de TV jou ding? Kan ook in Place2Be. Daarnaast  hebben we ook een professionele DJ studio en inloopspreekuur van het Jongeren Informatie Punt.  Maar we hebben nog veel meer!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zo organiseren wij activiteiten waar je aan kunt deelnemen. Denk hierbij aan:

  • game-contest ‘s
  • darttoernooien
  • condooms pimpen
  • kopspijkerspel
  • filmavonden
  • allerlei workshops
  • tafelvoetbalwedstrijden
  • kookactiviteiten
  • fotoshoots
  • meidenavonden
  • quizzen
  • DJ Inloop op donderdagavond
  • Muziek studio
  • en ga zo maar door

Wil je weten wanneer er een activiteit is in Place2Be? Ga dan naar de agenda van Nul251. Maar we hebben in Place2Be ook een semiprofessionele DJ studio:

 

Place2DJ

 

Muziek heeft sinds dat het bestaat een verbindende functie. Mensen die van dezelfde muziek houden vinden elkaar op concerten, clubs of discotheken over de hele wereld. Het werken met muziek of aan muziek heeft diezelfde verbindende functie. En dat was en is in beginsel de reden om Place2DJ te starten. Maar er waren meer redenen om te starten met dit concept. Jongerenwerker en voormalig producer/dj William heeft meegemaakt hoe belangrijk het kan zijn om je talent te ontwikkelen in zijn geval binnen de muziek. Naast dat het je talent ontwikkelt zorgt het ervoor dat je weerbaarder wordt en zelfverzekerder in het leven komt te staan.

 

Bij Place2DJ krijg je de kans om lekker te draaien op semiprofessioneel apparatuur met een leuke groep jongeren en jong volwassenen. Indien nodig krijg je advies van (voormalige) professionals uit de muziekwereld. Daarnaast is er altijd de kans dat je draaikunsten worden opgepikt door evenementenorganisaties. Deze komen namelijk ook geregeld binnen lopen. Je kan ook je eigen persoonlijke mix bij ons opnemen voor bijvoorbeeld de radio.

 

Wij zijn elke maandag open van 19.00 uur tot half 10. Maar mocht het druk en gezellig zijn en er zijn voldoende vrijwilligers aanwezig dan gaan we vaak nog even langer door.

 

Wil je meer informatie over Place2DJ stuur dan een email naar: william@welzijnswb.nl of bel 0251-300300 (vragen naar William).

 

Inloopspreekuur JIP

Tijdens het inloopspreekuur kun je gewoon binnen komen lopen of bellen-appen en vragen stellen over dingen die je bezighouden of waar je zelf geen antwoord op kan vinden. Mailen kan ook naar jip@nul251.info.  JIP Beverwijk is een informatiepunt voor alle jongeren van 10 tot en met 25 jaar, maar ook voor iedereen die veel te maken heeft met jongeren bijvoorbeeld ouders en verzorgers of docenten.

 

Jongeren kunnen bij het inloopspreekuur terecht met hun persoonlijke vragen of problemen, maar ook als je bijvoorbeeld informatie wilt voor een werkstuk of spreekbeurt op school of vragen hebt over bijvoorbeeld geld, seks, drugs, cyberpesten, vrije tijd, social media, werk, grooming, school, etc. Wij vinden geen enkele vraag gek of situatie raar.

 

Nog een voordeel van langskomen bij Place2Be, is dat je altijd op de hoogte blijft van wat er verder voor jou en je leeftijdsgenoten in Beverwijk gebeurd. Bij ons hoor je uit eerste hand welke jongerenwerk activiteiten er nog meer plaatsvinden op straat, of bij Inside 54 en welke activiteiten er in de vakanties plaatsvinden en waar. Meer over het JIP vind je hier

 

De mensen die werken bij Place2Be luisteren naar de vragen die jullie hebben. Dat wil zeggen dat de aanwezige jongerenwerkers altijd openstaan voor goede ideeën wat betreft activiteiten. Sterker nog, dit wordt zelfs aangemoedigd. Als je idee haalbaar is zullen de jongerenwerkers ‘samen met jou’ het idee realiseren. Lijkt dit je wat? Kom dan eens langs bij Place2Be. Is dit allemaal niks voor jou?!! Kom dan gewoon gezellig langs om lekker te relaxen met je leeftijdsgenoten.

 

Op de maandag- en de woensdagmiddag  is Place2Be ook geopend voor kinderen vanaf 4 jaar. Op dinsdag- en donderdagmiddag is iedereen vanaf vanaf 11 jaar welkom.

 

Jongerencentrum Place2Be is  op maandag- dinsdag- en donderdagmiddag open van 15.00 uur tot 17.30 uur en op woensdagmiddag van 14.00 uur tot 17.00 uur.  Op dinsdag- en donderdagmiddag van 15.00 uur tot 17.00 uur is het inloopspreekuur van het JIP geopend.  Het adres van Place2Be is Wilgenhoflaan 2c in Beverwijk. Bellen kan ook naar 0251-300300. Vraag naar Judith, Petra of William.