Team Nul251

Hoi! Ik ben Sirach en één van de ambulant jongerenwerkers van Beverwijk. Binnenkort zal ik hier iets over m’n werk schrijven. Tot snel.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hoi! Ik ben Rianne Tol, werkzaam als ambulant en locatiegebonden jongerenwerker bij Nul251. Voor mijn komst bij Nul251 heb ik gewerkt met jongeren met een beperking. Het was mijn taak om hen te begeleiden op allerlei levensgebieden. Op woensdag- en donderdagavond ben ik werkzaam als ambulant jongerenwerker en vind je mij op allerlei buitenlocaties waar jongeren zich bevinden. Mijn ambulante werkzaamheden houden in om in gesprek te gaan met (groepen) jongeren, luisteren wat jongeren bezig houdt en waar eventuele vragen liggen en indien nodig ondersteuning te bieden. Daarnaast kunnen jongeren ook voor individuele vraagstukken bij mij terecht. Op donderdagmiddag ben ik werkzaam bij jongerencentrum Inside54 waar ik de jongereninloop samen met m’n collega Judith verzorg. Deze inloop is voor kinderen/tieners in de leeftijd van 8 tot 14 jaar en duurt van 15.00 tot 17.30 uur.

 

Hoi! Ik ben William en één van de ambulant jongerenwerkers van Beverwijk. Binnenkort zal ik hier iets over m’n werk schrijven. Tot snel.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hoi! Ik ben Judith. Ik ben zowel kinderwerker als tienerwerker. Je kunt mij vinden in tienercentrum Place2Be. Binnenkort zal ik hier iets over m’n werk schrijven. Tot snel.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hoi! Ik ben Marco en één van de ambulant jongerenwerkers van Beverwijk. Binnenkort zal ik hier iets over m’n werk schrijven. Tot snel.

  • Nul251 Facebook

  • Nul251 Foto's

    PannAcademy Meerestein PannAcademy Meerestein PannAcademy Meerestein PannAcademy Meerestein PannAcademy Meerestein PannAcademy Meerestein PannAcademy Meerestein PannAcademy Meerestein PannAcademy Meerestein