Zaalvoetbaltoernooien Kinheim

Zaalvoetbaltoernooien Kinheim

mei 19, 2011
Door
Nog geen Reactie

Het tiener- en jongerenwerk organiseert bijna elke vakantie wel een zaalvoetbaltoernooi in sporthal Kinheim. In 2011 was dat op 23 en 24 februari en op 3 mei. Bij voldoende aanmeldingen wordt er in twee leeftijdscategorieën gespeeld, namelijk 11 t/m 14 jaar en 15 t/m 18 jaar. Een team bestaat uit 5 of 6 (wisselspeler) personen. Het kost € 1.– per persoon om mee te doen. Het winnende team wint een leuke prijs. Er kunnen altijd maximaal 6 teams meedoen.

 

Ook in de naderende zomervakantie willen we weer een zaalvoetbaltoernooi organiseren. Alleen zouden we daar wel wat hulp bij kunnen gebruiken van jou. Denk aan klussen als een wedstrijdschema maken, publiciteit maken, elektronische scorebord bijhouden en we hebben natuurlijk ook scheidsrechters nodig.
Lijkt het je wel wat om te helpen?! Neem dan even contact op met jongerenwerkers William of Marco. Je vindt ons in Place2Be

 

 


Comments are closed.

  • Nul251 Facebook