Fotoroman

Fotoroman

jun 30, 2011
Door
Nog geen Reactie

JIPIn de vakantie willen wij van het JIP een fotoroman (een fotoroman is een soort stripverhaal, maar dan met foto’s en teksten in wolkjes) maken over een JIP onderwerp dus bijvoorbeeld over  je grote vakantieliefde, een soa of veilig vrijen, of over pesten, jouw vakantiebaantje, etc. Wil jij meehelpen het verhaal te schrijven voor de fotoroman, of ben jij in je vrije tijd fotograaf en wil graag de foto’s maken, ook acteurs en actrices hebben we natuurlijk nodig. Kortom wil jij meehelpen met het maken van de fotoroman meld je aan bij mij, Petra. Je kunt ons bellen (0251-300396)., maar je kunt me op dinsdag, woensdag en donderdag ook pingen: 2706285B of mail naar jip@jipbeverwijk.nl. Je kunt natuurlijk ook langskomen. Het JIP is geopend op dinsdag t/m vrijdag van 14.00 tot 17.00 uur en op donderdagavond van 18.30 tot 21.00 uur. (LET OP: tijdens de zomervakantie zijn we beperkt open). We starten met het maken van de fotoroman op donderdag 11 augustus om 15.30 uur in het JIP, Schans 1a te Beverwijk


    About

    This is the deafult sidebar, add some widgets to change it.