Fotoroman

Fotoroman

jul 13, 2011
Door
Nog geen Reactie

JIPIn de vakantie willen wij van het Jongeren Informatie Punt (JIP) een fotoroman (een fotoroman is een soort stripverhaal, maar dan met foto’s en teksten in wolkjes) maken. Deze fotoroman gaat over een JIP onderwerp dus bijvoorbeeld over je grote vakantieliefde, een soa of over veilig vrijen, over pesten of jouw vakantiebaantje, etc. Wil jij meehelpen het verhaal te schrijven voor de fotoroman, of ben jij in je vrije tijd fotograaf en wil graag de foto’s maken, ook acteurs en actrices hebben we natuurlijk nodig. Kortom wil jij meehelpen met het maken van de fotoroman en ben jij tussen de 14 en 21 jaar meld je aan bij Andrea. Je kunt Andrea bellen (0251-300352), maar je kunt ook pingen: 26E9362A of mail naar Andrea.degraaf@welzijnswb.nl. We starten met het maken van de fotoroman op donderdag 18 augustus om 15.30 uur in het JIP, Schans 1a te Beverwijk.


    About

    This is the deafult sidebar, add some widgets to change it.