Midgetgolfen in Wijk aan Zee

Midgetgolfen in Wijk aan Zee

jul 15, 2011
Door
Nog geen Reactie

De vakantie staat voor de deur en vele van jullie zullen de komende weken, al dan niet naar het buitenland, op vakantie gaan. Echter, degenen die thuisblijven hoeven zich niet te vervelen deze zomer. In de zomervakantie zal het tiener- en jongerenwerk met regelmaat allerlei activiteiten organiseren. Houd dus goed Nul251.info in de gaten zodat je op de hoogte blijft van wat er wanneer te doen is.

 

Als aftrap gaan we op donderdag 21 juli aanstaande midgetgolfen bij Paasdal in Wijk aan Zee en wel tegen het speciale tarief van € 2,50 per persoon. We verzamelen bij tienercentrum Place2Be om 13.00 uur. Om 13.30 uur fietsen we gezamenlijk naar Wijk aan Zee zodat we om 14.00 uur kunnen gaan midgetgolfen. Ben je 12 t/m 16 jaar en lijkt dit je wat. Mail dan even naar inf0@nul251.info dat je meedoet en zorg dat je de 21ste er op tijd bent.

 

Oh ja, mocht het je per ongeluk ontgaan zijn: donderdag 18 augustus kan je voor 1 euro zwemmen in het Sportfondsenbad. Meer info vind je hier.

 

 


  • Nul251 Facebook