Inside54: The Movies

Inside54: The Movies

aug 17, 2011
Door
Nog geen Reactie

Aanstaande dinsdag 23 Augustus 2011 van 19.30 t/m 22.00 uur is het weer zover. Filmavond @ Inside54. Deze week showen we de film: TAKEN, een hele spannende film. Zie op ‘lees meer’ voor de beschrijving.

 

Bryan (Liam Neeson) is een voormalig CIA-agent die gescheiden is van Lenore (Famke Janssen), de moeder van hun 17-jarige dochter Kim (Maggie Grace). Hoewel hij erop tegen is, laat hij zich door zijn ex-vrouw overhalen om Kim op reis te laten gaan naar Frankrijk met haar vriendin Amanda (Katie Cassidy). Maar waar Bryan denkt dat de meisjes musea gaan bezoeken, gaan ze feitelijk naar Europa om de tour van U2 bij te wonen zonder enig toezicht. Hij komt hier reeds achter op de luchthaven maar beslist om haar toch te laten gaan.

Kim en Amanda hebben vanaf het vliegveld een taxi genomen naar het huis waar ze verblijven. Om kosten te besparen, zijn ze op het aanbod van een verzorgde jonge man ingegaan om de taxi te delen. Deze blijkt te werken voor de Albanese maffia en doet dit om de meisjes uit te horen en achter hun verblijfplaats te komen. Terwijl Kim met haar vader aan de telefoon is, ziet ze door het raam hoe verschillende mannen het huis binnendringen en Amanda ruw meenemen. Bryan weet dat zijn dochter de volgende zal zijn en laat haar zoveel mogelijk informatie geven tot de mannen haar kamer binnenvallen. Wanneer de vrouwenhandelaars Kim pakken, reist Bryan naar Frankrijk. Hij wil eigenhandig zijn dochter uit de klauwen van de bende ontvoerders redden aan de hand van de aanknopingspunten die hij overhoudt uit hun telefoongesprek. Hij heeft 96 uur voordat Kim voorgoed spoorloos in de internationale vrouwenhandel zal verdwijnen.

 

Kom dus gezellig langs!! Kosten: €1,50


  • Nul251 Facebook