Jongerenloket IJmond online !!!

Jongerenloket IJmond online !!!

aug 25, 2011
Door
1 Reactie

Afgelopen maand is de website van het Jongerenloket online gegaan!!! Op deze site vind je alle informatie over werk en opleiding in de IJmond.

 

 

 

 

Het Jongerenloket is voor jongeren vanaf 16 t/m 26 jaar die wonen in de regio IJmond. Onder IJmond vallen de gemeenten Velsen, Beverwijk, Heemskerk en Uitgeest. Het Jongerenloket geeft antwoord op vragen bij het zoeken naar een opleiding of helpt je bij het solliciteren naar een baan of leerbaan.

 

Het Jongerenloket is een samenwerking tussen de gemeenten Velsen, Beverwijk, Heemskerk en Uitgeest, het UWV WERKbedrijf, Het Nova College, het RBO (als uitvoerder van de maatregel voortijdig schoolverlaten – RMC) en de Meergroep.

 

 


  • Nul251 Facebook