Een goede buur is beter dan een verre vriend!

Een goede buur is beter dan een verre vriend!

sep 14, 2011
Door
Nog geen Reactie

Beverwijk – Buurten worden leuker, socialer en veiliger als buren elkaar ontmoeten en zich samen inzetten voor hun buurt.  Het thema dit jaar is “koppen bij elkaar”. In Beverwijk is op alle mogelijke manieren op creatieve wijze invulling gegeven aan de burendag. Stichting Welzijn Beverwijk (SWB) wil dat graag stimuleren en ondersteunt daarom in samenwerking met de partners binnen het wijkgericht werken (gemeente Beverwijk, Pré Wonen, Politie en De Evenementenmakelaar) een aantal  initiatieven om mee te doen aan de landelijke “Burendag” in Beverwijk. Echter zonder de hulp van vrijwilligers en mensen uit de buurt is er geen burendag.

Op zaterdag 24 september viert Nederland voor de 6e keer burendag. Beverwijk doet dit jaar voor de 4e keer mee. Het Oranjefonds en Douwe Egberts belonen de Burendag initiatieven met een bijdrage. In Beverwijk zijn ook initiatieven waar buren zonder ondersteuning een burendag organiseren.

Op de volgende locaties wordt Burendag gevierd:
Meerestein Noord – Geysendorfferlaan van 12.00 -15.00 uur, thema “Verrassend Spelen met de Buurt”;
Centrum – Kerkplein/Kennemer Theater van 12.00 -16.00 uur, thema “Leer uw Buurt Kennen”;
Kuenenplein/Plantage – Cruyffcourt van 10.00 -14.00 uur thema “G-dag en Burendag”
Soma – Beatrixlaan van 12.00 – 15.00 uur Straatrommelmarkt;
Oosterwijk – Binnenplein 320 (Sauerstraat) van 13.00 – 17.00 uur, thema “Burendag 320”.
Voor meer informatie Stichting Welzijn Beverwijk, tel. 300300.


  • Nul251 Facebook