Herfstvakantieactiviteit: Zaalvoetbaltournooi Broekpolder

Herfstvakantieactiviteit: Zaalvoetbaltournooi Broekpolder

sep 29, 2011
Door
Nog geen Reactie

Het tiener- en jongerenwerk organiseert bijna elke vakantie wel een zaalvoetbaltoernooi. Op 20 oktober 2011 in de herfstvakantie zal er weer een zaalvoetbaltoernooi plaatsvinden, ditmaal in sporthal MFA Broekpolder. Bij voldoende aanmeldingen wordt er in twee leeftijdscategorieën gespeeld, namelijk 11 t/m 14 jaar en 15 t/m 18 jaar. Een team bestaat uit 5 of 6 (wisselspeler) personen. Het kost € 1.– per persoon om mee te doen. Het winnende team wint een leuke prijs. Er kunnen maximaal 6 teams meedoen per leeftijdscategorie.

Ook kunnen we wel wat hulp gebruiken van jou als jongere. Denk aan klussen als een wedstrijdschema maken, publiciteit maken, (elektronische) scorebord bijhouden en we hebben natuurlijk ook scheidsrechters nodig.

Lijkt het je wel wat om te helpen?! Voor aanmelden van je team of als vrijwilliger, neem even contact op met jongerenwerkers Bjorn of Elisa.

Je vindt ons in jongerencentrum Inside54.


  • Nul251 Facebook