Open Jamsessie

Open Jamsessie

nov 7, 2011
Door
Nog geen Reactie

Door Stichting Welzijn Beverwijk i.s.m. Jam Records en Franklin & Friends.

Op zondag 13 November 2011 zal er in Wijkcentrum Citadel een jamsessie worden gehouden. Een Jamsessie, is een vrij samenspel van artiesten op een podium. Het mooie aan Jammen is, dat er verschillende stijlen van muziek samen komen op het podium. De organisatie (Stichting Welzijn Beverwijk, Jam Records (Bjorn van Houten) en Franklin & Friends) werken met een open podium. Dat betekent dat iedereen kan deelnemen. Er is een complete backline aanwezig. Meld je bij aankomst even bij de Sessieleider welke de sets indeelt. Vervolgens zul je worden ingedeeld en kun je samen met andere muzikanten een aantal nummers spelen. Kom dus gezellig langs met je instrument en speel mee!!

Datum: Zondag 13 November van 16.00 t/m 20:00 uur. Entree: Gratis. Lokatie: Wijkcentrum Citadel, Steenhouwerskwartier 27, Heemskerk. Voor meer informatie kunt u mailen met: jamrecords2011@gmail.com Ook kunt u kijken op de websites www.welzijnswb.nl of  www.jamrecords.nl


  • Nul251 Facebook