Young Rebellious

Young Rebellious

nov 7, 2011
Door
Nog geen Reactie

Een veel gehoorde vraag van de jongeren vanaf 16 jaar aan de ambulant jongerenwerkers in Beverwijk (Andrea en William) was tot voor kort wanneer er een leuk feest georganiseerd word in Beverwijk. Volgens de jongeren gebeurt er namelijk helemaal niks in Beverwijk op het gebied van uitgaan. Aan die vraag is nu eindelijk gehoor gegeven.

 

Team nul251 van Stichting Welzijn Beverwijk heeft namelijk een deal gesloten met LUA Events om 4 keer per jaar een leuk feest te geven in LUA zelf. En we beginnen meteen met een topper van een evenement.

 

Ben je 16 jaar of ouder en houd je van verschillende soorten dance kom dan vrijdag 18 november naar Young Rebellious. Je kan daar vette electro, diepe progressive trance, minimal techno, stoere dubstep en stampende hardstyle verwachten. De dj’s van deze avond zijn: Walta, The Seducers, Crusty Locks, Relentless en Jordens. Als speciale gast zal ook Martijn van Langen (Multigroove) zijn kunsten ten gehore brengen achter de electronische draaitafels.

 

Het feest begint om 21.00 uur en eindigt om 02.00 uur en de entree is geheel gratis. Adres LUA: Hoflanderweg 104. Zorg dat je op tijd bent want het belooft druk te worden. Voor meer informatie check www.nul251.info of stuur een mail naar: info@nul251.info of ping: 270624D9.


  • Nul251 Facebook