18 november is partytime in Beverwijk!

18 november is partytime in Beverwijk!

nov 14, 2011
Door
Nog geen Reactie

Vrijdag 18 november maakt team Nul251 en LUA Events zich op voor de eerste editie van Young Rebellious. Beverwijk mag zich dan nu voorbereiden op een enerverende avond met schurende synths, mooie melodieën, heftige breaks en krachtige beats. Gebracht door oude nationale helden en frisse lokale nieuwkomers. Muziekstijlen die te horen zullen zijn op deze speciale jongerenavond: minimal, progressive, elektro, dubstep en hardstyle. Met als speciale gast Martijn van Langen ook wel bekend onder de naam Dj Baba (Multigroove).

 

De entree is voor 16 jaar en ouder en geheel gratis. Er is voor  degene die met de auto komen genoeg parkeergelegenheid voor deur. Het adres van LUA: Hoflanderweg104 (de Blauwe Kikker).

 

Hieronder programma van de avond!

 

Timetable:

21.00 – 23.00 uur Martijn van Langen & Relentless & Jordens
23.00 – 00.00 uur Walta
00.00 – 01.00 uur Crusty Locks
01.00 – 02.00 uur The Seducers

 

Het evenement wordt georganiseerd door het ambulant jongerenwerk van Stichting Welzijn maar is ontstaan uit een duidelijke vraag van jongeren aan ambulant jongerenwerkers William en Andrea. De vraag was of wij meer (Dance) evenementen kunnen organiseren in Beverwijk. Volgens de jongeren van 16 jaar en ouder zijn er namelijk veel te weinig uitgaansmogelijkheden in Beverwijk. Om aan deze vraag te voldoen zullen er in samenwerking met LUA Events 4 evenementen worden georganiseerd voor de jongeren van 16 jaar en ouder. Voor meer info: 0251-300 300 of ping: 270624D9.


  • Nul251 Facebook