Kennemer Praktijkschool en Lwoo bezoekt maatschappelijke organisaties

Kennemer Praktijkschool en Lwoo bezoekt maatschappelijke organisaties

nov 16, 2011
Door
Nog geen Reactie

Het tiener- en jongerenwerk van Stichting Welzijn Beverwijk organiseert op woensdag 23 november aanstaande een fietszoektocht voor leerlingen van de Kennemer Praktijkschool en Lwoo. Zestig leerlingen zullen in sneltreinvaart een zevental organisaties, die voor jongeren interessant kunnen zijn, in Beverwijk en Heemskerk bezoeken.

 

Drie groepen van twintig leerlingen gaan, onder begeleiding van docenten, op de fiets naar de volgende instellingen: Teenage Globe, Muziekschool Heemskerk, het Kennemertheater, Jongeren Informatie Punt Beverwijk, Tienercentrum Place2Be, jongerencentrum Inside 54 en ze krijgen informatie over wat het Ambulant Jongerenwerk voor ze kan betekenen. Bij elke organisatie wordt in ongeveer vijftien minuten verteld wat er voor jongeren te doen is. Vervolgens moet elke groep een drietal vragen beantwoorden. De groep dat op het eind van de fietstocht de meeste vragen goed heeft wint een leuke prijs dat op een later tijdstip op school uitgereikt zal worden

 

Doel van deze fietszoektocht is om jongeren in vogelvlucht kennis te laten maken met de instellingen en de mogelijkheden die ze bieden. De deelnemende organisaties kunnen op deze manier contact leggen met jongeren.

 

 


Comments are closed.

  • Nul251 Facebook