Check hier de foto’s van Young Rebellious

Check hier de foto’s van Young Rebellious

nov 21, 2011
Door
Nog geen Reactie

Met ongeveer 175 bezoekers is de eerste editie van Young Rebellious zeer goed begonnen. De meeste jongeren kwamen vroeg op de avond en gingen op tijd weer weg, maar een grote groep die-hards bleef wachten op de zeer populaire hardstyle die het laatste uurtje werd gedraaid. Dj’s die de revue passeerden waren: Relentless & Riddles (oldschool en trance), Walta (elektro & dirty house), Crusty Locks (dubstep) en The Seducers (hardstyle).

 

Volgend jaar organiseren we vier evenementen in LUA met muziekstijlen: hardstyle, hardcore en hip hop. Van hieruit bedanken wij ook alle vrijwilligers, artiesten en publiek voor een fijne avond. Klik hier voor de foto’s.

 


  • Nul251 Facebook