Een schilderij maken

Een schilderij maken

nov 25, 2011
Door
Nog geen Reactie

Op woensdag 7 december 2011 kun jij creatief aan de slag met het maken van een schilderij. Wil jij bijvoorbeeld een leuk schilderij voor in jouw kamer? Of in de huiskamer? Of zou je jouw moeder graag een eigen gemaakt schilderij willen geven? Dan is dit nu jouw kans!! Jij bepaald zelf hoe jouw schilderij eruit komt te zien. De activiteit vindt plaats in tienercentrum Place2Be. Vanaf 14.00 uur starten wij en sluiten om 17.00 uur.

 

Aan de deelname zijn geen kosten verbonden. Wil jij verzekerd zijn van een canvas schilderij? Geef je dan op vóór vrijdag 2 december aanstaande, want de voorraad is beperkt! Heb je een vraag of tip? Kom langs of bel naar 0251-300396 en vraag naar Kelly of Babs.

 

 


  • Nul251 Facebook