Girls Only!

Girls Only!

nov 26, 2011
Door
Nog geen Reactie

Op donderdagavond 8 december 2011 organiseert tienerinloopcentrum Place2Be een meidenavond. Tijdens deze avond gaan de meiden zich onder andere bezig houden met nail-art. Er is genoeg materiaal aanwezig waar gebruik van gemaakt kan worden. Vele kleuren nagellak, glitters en meer. Door middel van verschillende voorbeelden van gepimpte nagels kun je helemaal je eigen creatie er van maken. Er is voor ieder wat wils.

 

Behalve deze activiteit is er ook het interessante bordspel ‘Girls Choice’. Dit spel is gericht op emancipatie en seksualiteit. De avond begint om 18.30 uur en eindigt om 21.00 uur. Gedurende deze tijd zal het tienercentrum uitsluitend geopend zijn voor meiden in de leeftijd van 12 t/m 15 jaar. Aan de activiteit zijn geen kosten verbonden. Ben jij een meisje die zin heeft in een gezellig avondje met meiden onderling? Dan ben je van harte welkom! Het tienerinloopcentrum Place2Be is gelegen aan Schans 1a te Beverwijk. Voor meer informatie kun je terecht op onze website: www.nul251.info of bel naar 0251-300396 en vraag naar Kelly, Babs of Petra.

 

 

 


  • Steun Nul251 & Oranjefonds

  • Nul251 Facebook