Team Nul251 bedankt jullie!

Team Nul251 bedankt jullie!

dec 23, 2011
Door
Nog geen Reactie

Eindelijk het jaar zit erop. 2011 mag met recht een topjaar genoemd worden voor het team Nul251 en Stichting Welzijn Beverwijk. Maar eerlijk is eerlijk,  goede prestaties kan je alleen maar halen met behulp van vrijwilligers, samenwerkingspartners, ondernemers en sponsors.

 

Daarom bedanken wij van Team Nul251:

 

Shoeby, Praxis, slagerij Ridder, EMC Heemskerk, Duikschool Spiro, LUA, Beach Bar, Pizzeria Sorrento, New York Pizza, Fresco Unity Drugs Voorlichting, Wijkgericht Werken van gemeente Beverwijk, sportschool Klok, Toradoshi, Flynth, Sportfair,  sporthal Kinheim, basisschool de Sleutelbloem, Targetsound, Kennemer College, NOVA College Haarlem, Pré Wonen, politie Beverwijk, Evenementenmakelaar, ING bank, Max o’ Leary, Color Red, Dual Force, Oranje Fonds, Albert Heijn, Dear Design, smartlappenkoor Beverwijk, Skitta, Franklin & Friends, Kwalitaria Broekpolder, Paintball Spaarnwoude, Aikido Munen Muso, Welschap Heemskerk en alle bedrijven die we onverhoopt vergeten zijn.

 

 

Daarnaast bedanken wij ook de volgende vrijwilligers: Bart, Melanie, Eddy, Terence, Jakub, Priscilla, Tamara, Cornelis, Marvin, fotografen Lenie Viel, Danny Gooyer en Brigitte Nykar, Walter, Jesse, Martahan, Maico, Martin, Guus en iedereen de we  vergeten zijn.


  • Nul251 Facebook