Hardstyle Rebels op vrijdag 3 februari weer gewoon gratis

Hardstyle Rebels op vrijdag 3 februari weer gewoon gratis

jan 16, 2012
Door
Nog geen Reactie

Het jaar 2012 is alweer een paar weken oud en we worden bijna dagelijks gebombardeerd met negatieve berichten. We moeten bezuinigen en het gaat slecht met Nederland en de werkloosheid stijgt zijn een aantal berichten die je op tv ziet en in de kranten kan lezen. Hier word niemand vrolijk van. Het team Nul251 gaat het toch even anders doen. Wij doen namelijk niet mee aan deze heisa. Wij van team nul251 hebben besloten dat net als in 2011 veel van onze activiteiten en evenementen gewoon gratis zijn.

 

Na de succesvolle Young Rebellious is dan ook hier de opvolger. Hardstyle Rebels, ja de titel zegt het al zal voornamelijk hardstyle brengen maar ook hardtrance, hardhouse, oldschool en early rave. Waar we met de eerste editie werkte met vooral nieuwe lokale namen hebben we het nu voor elkaar gekregen om een aantal grotere namen te strikken. Zo hebben we de Haarlemmer Toyax. Bekend van zijn vele hardstyle/hardtrance optredens op het prestigieuze Nature One festival in Duitsland.

Comeback kid Dj Baba is een veteraan bekend van de vele Multigroove evenementen in Amsterdam. Hij zal samen met opkomend talent Dj Revolver een stampende harddance back 2 back dj set geven. Dj Silver Shadow uit Zandvoort was o.a. resident van Explicit (IJmuiden) en draaide vaak in de oude Donkey Shot. Verwacht bij hem het nieuwste van het nieuwste. Resident dj’s van deze rebelse avonden in LUA zijn Riddles en Relentless. Zij zullen aan het begin de avond lekker opwarmen en aan het eind de nacht keihard afsluiten.

 

Omdat we veel vragen kregen over de openingstijden. Hebben we besloten om jullie tegemoet te komen hierin en iets later te beginnen en later te eindigen. We zijn open van 22.00 tot 03.00 uur. Desondanks is het erg verstandig om op tijd te komen. Het feest is voor 16 jaar en ouder en legitimatie is verplicht. Zonder kom je er dus echt niet in. Adres van Lua: Hoflanderweg 164. Gratis parkeren kan voor de deur.
Voor meer info check regelmatig de website: www.nul251.info. Voor vragen stuur een e-mail naar: info@nul251.info of ping William: 270624D9.


  • Nul251 Facebook