Lazy Sunday Afternoon @ LUA

Lazy Sunday Afternoon @ LUA

feb 24, 2012
Door
Nog geen Reactie

Vanaf zondag 26 februari zal LUA, naast het uitzenden van de belangrijke voetbalwedstrijden, elke zondag een leuke middag organiseren om de vaak wat rustige zondag wat nieuw leven in te blazen. ‘Lazy Sunday Afternoon @ LUA’ brengt leuke activiteiten die ervoor zorgen dat iedereen zijn zondag weer door kan komen. Elke week is er iets anders te doen. Een toernooi van een bekend bordspel, een middag gevuld met live-muziek, nostalgische computer-game competities, of een podium gevuld met stand-up comedy en andere live-acts. De bar en keuken zijn de hele middag en avond open, dus ook voor de late lunch en het avondeten is er voor ieder wat wils. Vrijblijvend, gezellig en in een niet formele, relaxte sfeer is er dan tussen 15:00 en 21:00 van alles te beleven.

 

Eerste Zondag van de Maand: Live Muziek

Wat vrienden, een drankje, een hapje en muziek om lekker bij onderuit te zakken en van te genieten. Dat is het idee van deze middag. Van mooie Singer-songwriter muziek tot Jazz artiesten, Lazy Sunday afternoon zorgt voor een heerlijke relaxte setting om je zondag mee in te vullen.

 
Tweede zondag van de Maand: Games

Computer spellen zijn een heerlijke manier om de tijd te doden. En wanneer heeft men meer tijd om te doden dan op zondag middag? Maar is het niet veel leuker om dit in groepsverband te doen? Waarom spelen tegen de computer als het ook tegen echte tegenstanders kan? Lazy Sunday afternoon biedt de mogelijkheid om een hele zondag middag lekker te gamen met je vrienden. Geheel vrijblijvend worden er competities georganiseerd zodat er elke maand een kampioen van het desbetreffende spel kan worden uitgeroepen. Iedereen die niet aan de competitie deelneemt is natuurlijk van harte welkom om aan te moedigen en te genieten van van de wedstrijd onder het genot van een hapje en een drankje.

 

Derde zondag van de Maand: Stand-up Comedy e.a. Live acts

In samenwerking met ‘Stichting Welzijn’ zal deze zondag in het teken staan van komische live-acts.
Met humor in de basis zal er een breed scala aan acts de revue passeren. Toneel, stand-up comedy en andere acts zullen een gegarandeerd  zorgen voor een geslaagde en gezellige middag.
Altijd al de gangmaker geweest op verjaardagen en andere feesten en heeft u stiekem al jaren het verlangen om zelf eens op zo’n podium te staan? Schroom niet en grijp de microfoon! Op deze manier maken we er met zijn allen een groot feest van.

 

Vierde zondag van de maand: Bordspellen

Het bordspel. Sinds jaar en dag een typisch Nederlandse manier om gezellig met het gezin de tijd te verdrijven. Voor iedereen die wel of niet tegen zijn verlies kan, maar altijd al heeft gedacht de beste te zijn, is er dan nu dé kans om dit te laten zien. Aan gezelligheid zal het deze zondag niet ontbreken en met elke week een ander spel is het ook elke week weer even spannend wie er als winnaar uit de bus zal komen.

 

 


  • Nul251 Facebook