Lazy Sunday afternoon met Singer-songwriters

Lazy Sunday afternoon met Singer-songwriters

feb 28, 2012
Door
Nog geen Reactie

Na een beregezellige (en spannende) eerste editie van Lazy Sunday Afternoon, het Kolonisten toernooi met als winnaar Nick Schreefel, is er komende zondag 4 maart live muziek! Milou en Annamarie zorgen voor een relaxte jazzy tint aan deze middag.

 

Zowel Milou als Annamarie zijn jonge zangeressen met elk een zeer eigen sound. Annamarie Scharrenberg heeft gezongen in ‘One of us is over 40’, waar ze nummers van o.a. Katie Melua en Room Eleven liet horen. Deze keer zal ze met Kevin Schoonheijm op de gitaar deze nummers weer laten horen. Milou Bakker heeft al met diverse muzikanten op het podium gestaan met zowel covers als eigen werk. Deze keer zal Joey Hendriks haar begeleiden.

 

Zoals altijd is de eredivisie natuurlijk nog steeds live te zien op de schermen in Lua. Dit keer zullen de rusten echter opgekleurd worden met enkele muzikale intermezzo’s om de sfeer er alvast wat beter in te brengen.
Na de voetbal gaat de live muziek uiteraard nog steeds door. Vanaf een uur of 6 zullen beide zangeressen nog een keer het podium betreden. Kom dus gezellig even langs om te genieten van een middagje lokale jazz bij Lazy Sunday Afternoon! Tot zondag!


  • Nul251 Facebook