Mijn afgelopen stageperiode

Mijn afgelopen stageperiode

mrt 9, 2012
Door
Nog geen Reactie

De tijd vliegt! Inmiddels ben ik alweer zo’n half jaar stagiaire bij Nul251 – het jongerenwerk van Beverwijk. Ik heb deze periode ervaren als een goede leuke tijd waarin ik veel eigen ruimte kreeg in het organiseren en uitvoeren van activiteiten tijdens de inloop. Ik vind het fijn dat ik alle theorie die ik op school leer, kan toepassen op mijn stage. Hierdoor word het beeld van wat Sociaal Cultureel Werk inhoud mij steeds duidelijker.

 

De afgelopen acht weken heb ik alles rondom de verhuizing meegemaakt. Deze zit er eindelijk op!! Na al het  opknap- en schilderwerk is Place2Be weer geopend. Deze periode heb ik jammer genoeg geen inloopactiviteiten kunnen organiseren. De enige activiteit waar jongeren continue aan konden deelnemen was het mee helpen schilderen. Gelukkig zijn we nu zo goed als uitgeschilderd en is dit alles achter de rug.

 

Momenteel ben ik weer volop bezig met de voorbereidingen betreft aankomende inloopactiviteiten. Ik ben er op woensdag, donderdag en vrijdag. Op deze dagen kun je daarom leuke activiteiten verwachten waar jij en jouw vrienden aan kunnen deelnemen. Blijf up-to-date via onze website, want hier is alle informatie te vinden! Ideeën zijn van harte welkom! Dus heb jij een leuk idee? Klik hier en stuur een berichtje, dan zal ik samen met jou kijken hoe ik jou kan helpen bij het realiseren van je idee.

 
Ik kijk zeker uit naar mijn laatste stagemaanden en hoop met veel plezier mijn stage af te kunnen ronden.

 

Groetjes Kelly!

 

 


  • Nul251 Facebook