Lentekriebels door Rawstyle Rebels!

Lentekriebels door Rawstyle Rebels!

De lente is op vrijdag 6 april slechts een paar weken oud als er een dik en gratis hardstyle evenement wordt georganiseerd door Team Nul251 (Stichting Welzijn Beverwijk) en LUA Events. Zoals de titel al doet vermoeden zal de stijl van de avond (net als vorige keer met Hardstyle Rebels) rauw en hard zijn. De gast-dj’s die we dit keer hebben uitgenodigd zijn: Skuffa (Smash!), Silver Shadow (Prosperity Productions) en Revolver (Amsterdam).

 

Daarnaast hebben we natuurlijk onze eigen vaste dj’s; Relentless & Riddles (Bullfighters).

 

Wat kunnen jullie verwachten van deze dj’s? Omdat er de vorige keer volgens sommige bezoekers te lang werd gewacht voordat het lekker hard werd hebben we in ieder geval besloten meteen te gaan knallen. Dus je kunt vanaf 22.00 uur tot aan het einde om 03.00 uur klassieke oldschool, energieke hardtrance, rauwe hardstyle en moddervette hardcore verwachten. Wees dus op tijd binnen! Zoals al eerder geschreven is de entree van dit feestje gratis. Hou er wel rekening mee dat de garderobe een €1,00 kost. Daarnaast moet je ook 16 jaar of ouder zijn om binnen te komen. Je legitimatie kan gevraagd worden dus ook meenemen. Geen legitimatie bij je hebben is helaas geen entree!

 

Voor de mensen die niet weten waar LUA is, hierbij het adres: Hoflanderweg 164 (bij skatepark De Blauwe Kikker). Gratis parkeren voor de deur is mogelijk.

 

Check de foto’s van de vorige evenementen in LUA. Voor de foto’s  van Hardstyle Rebels klik hier. Wil je liever de foto’s van Young Rebellious zien klik hier.

 

 


  • Nul251 Facebook