Wil jij In The Picture?

Wil jij In The Picture?

mrt 26, 2012
Door
Nog geen Reactie

Jongerencentrum Inside 54  start in april een persbureau!  Heb je gevoel voor en zin in journalistiek, interviewen, fotograferen, grafische vormgeving en met andere jongeren bezig zijn. Wil jij jouw stem laten horen?
De bedoeling is om met elkaar maandelijks een stuk uit te brengen waarin de onderwerpen op jongeren zijn afgestemd. Wil jij vertellen over wat er allemaal gebeurt in de wijk Broekpolder, op school en met jezelf? Schrijf je in! Dit kan door een e-mail te sturen naar: elisa.zinga@welzijnswb.nl

 

Meld je gauw aan!

Wij gaan dit project doen in samenwerking met de werkgroep Communicatie Broekpolder. Alle stukken zullen verwerkt worden op Nul251  en op de website Broekpolder Heemskerk

De bijeenkomsten vinden maandelijks 2 x plaats op woensdagmiddag van 15.15-16.15 uur in Inside 54. Inschrijving is kosteloos.

 

Tot gauw!

 

 

 


  • Nul251 Facebook