Straatfestival Plantage op zaterdag 5 mei

Straatfestival Plantage op zaterdag 5 mei

Stichting Welzijn Beverwijk en De Evenementenmakelaar organiseren in samenwerking met Pré Wonen en Wijkgericht Werken het Straatfestival Plantage. Onderdeel van het Straatfestival is het jaarlijkse 5 mei Straatvoetbaltoernooi, dit jaar onder de vlag van de KNVB.

 

In de wijk Plantage vindt dit gezellige straatfeest plaats bij de Stek (voorheen Pimpeloentje), in de Pieter Verhagenlaan en op het welbekende Rode Pleintje aan de Olmenstraat. De aftrap van zowel het KNVB straatvoetbaltoernooi en het festival is om 12.00 uur en de hele buurt is welkom om er een onvergetelijke dag van te maken.

 

Naast het voetbaltoernooi waar diverse wijkteams aan mee doen is er voor iedereen vermaak op deze dag. Er zijn diverse activiteiten voor kinderen, jongeren en volwassenen. Er is een podium met een leuk en afwisselende muziekprogramma, dichters en dance-acts. En je kan lekkere gezellig buurten met een hapje en drankje binnen in de Stek . Dit zijn de ingrediënten die van deze festivaldag een unieke gebeurtenis gaan maken. Blijf dus niet binnen maar kom op 5 mei dus allemaal naar de Plantage om deel uit te maken van deze bijzondere dag.

 

Wijkgericht Werken Beverwijk, De Evenementenmakelaar, Pré Wonen en Stichting Welzijn Beverwijk streven ernaar om de leefbaarheid  in de Beverwijkse Plantage te bevorderen. Uiteraard hebben wij daarbij ook de inzet nodig van alle bewoners. We hebben deze dag vele helpende handjes nodig bijvoorbeeld voor uitdelen van drinken, snoep, etc.

 

Heb je zin om te helpen bij 1 van de vele onderdelen van dit leuke evenement? Meld je dan snel aan bij 1 van de volgende personen:

 

William Jordens:        william@welzijnswb.nl                    06-18482635
Andrea de Graaf:        andrea@welzijnswb.nl
Robin Welp:               robin@evenementenmakelaar.nl    06-46014265
Inge Reijmer:            i.reijmer@beverwijk.nl                    06-51757667

 

Wil jij samen met je vrienden/vriendinnen mee doen aan het KNVB 4 tegen 4 straatvoetbaltoernooi schrijf je in via robin@evenementenmakelaar.nl (max 5 personen)

 

Voor meer informatie kunt u ook kijken op:

 

www. gemeentebeverwijk.nl
www. welzijnswb.nl
www.nul251.info
www.prewonen.nl

 


  • Nul251 Facebook