Skate-Event De Blauwe Kikker tijdens Sportfair

Skate-Event De Blauwe Kikker tijdens Sportfair

apr 25, 2012
Door
Nog geen Reactie

Op zondag 13 mei 2012 zal de SportFair plaatsvinden in Beverwijk. Tijdens de SportFair 2012 organiseert het team van Nul251, in samenwerking met Wijkgericht Werken, in de Urban Corner een Skate-Event in en om Skatebaan de Blauwe Kikker. De winnaars van het Skate-Event 2011, Daley en Sebastiaan openen om 12.00 uur het Skate-Event met een spetterende demo. Na de demo worden er skate-workshops (clinics) gegeven door een professioneel team van Skatepark Amsterdam. Vervolgens volgt er omstreeks 15.30 uur een Skate-off waarbij schitterende prijzen te winnen zijn. Voor deelname aan de workshops geef je je tijdens de dag zelf op. Het spreekt natuurlijk voor zich dat je het gehele Skate-Event vrij kunt skaten om al je eigen kunsten te vertonen aan het publiek.

 

Op het buitenpodium zullen DJ NLZ en rapper dA Peppin ervoor gaan zorgen dat het de hele middag een groot en swingend event gaat worden. Sportcafé LUA is de gehele dag geopend en zal binnen een programma verzorgen.

 

Natuurlijk vergeten we niet dat het zondag 13 mei ook Moederdag is. Maak samen met je moeder een Moederdag skatefoto en de leukste, origineelste Moederdag skatefoto verdient een leuke prijs.

 

Alle activiteiten zijn gratis en iedereen is van harte welkom. Voor meer informatie kan je contact opnemen met Stichting Welzijn Beverwijk tel: 0251-300300 en vragen naar Petra Visser of Marco Dalprà. Of check Nul251.info

 

 


  • Nul251 Facebook