Hardcore Rebels: Dj Jordens B-Day Bash op zaterdag 12 mei

Hardcore Rebels: Dj Jordens B-Day Bash op zaterdag 12 mei

apr 30, 2012
Door
Nog geen Reactie

Beverwijk – Tijd om het in Beverwijk een tandje harder te doen, moet Dj Jordens haast wel gedacht hebben toen hij uiteindelijk toch besloot zijn 39ste verjaardag op zaterdag 12 mei in LUA te doen.

 

Het is Inmiddels alweer de 3de ‘Rebels’ avond in LUA en deze gaat letterlijk ‘over de rooie’. Deze avond word dit keer georganiseerd door Dual Force en geluidsbedrijf Targetsound. Afgelopen keer op Rawstyle Rebels (6 april jl.) werd heel erg duidelijk dat Beverwijk het liefst zo hard mogelijk gaat.

 

 

Al vanaf het begin dat William Jordens in de straten van Beverwijk als jongerenwerker voor Stichting Welzijn Beverwijk bezig was kreeg hij de vraag wanneer er nou eens een hardcore evenement wordt georganiseerd. Op 12 mei is het dan eindelijk zover. Dan viert de bekende dj/producer samen met collega’s en een aantal persoonlijke vrienden uit de hardcore scene zijn verjaardag in LUA.

 

William Jordens heeft nooit zijn oorsprong verloochend en dus heeft hij een line up samengesteld waar Beverwijk zijn vingers bij af kan likken. Inmiddels meer dan 20 jaar bezig en dus een echte veteraan in de hardcore scene gaat de labelmanager van de labels Point 44 Reload en Explosive Records weer eens jong en oud bij elkaar brengen door de oude school van toen te verenigen met het nieuwe geluid van nu.

 

Vanuit Haarlem komt de ongekroonde hardcore prinses Dj Rheeza (Multigroove) langs. Op dit moment is zij één van de snelst opkomende talenten die Nederland rijk is. Zij zal een set brengen van voornamelijk early hardcore. Daarnaast in de line up dj’s: Silver Shadow, Skuffa en Brunoxide. Ook zij zijn met een ware opmars richting de top bezig. Zij zijn regelmatig te vinden op evenementen zoals Total Black Out, Reng Deng Deng en Decade.

 

Een aantal persoonlijke vrienden van Dj Jordens mogen en kunnen niet ontbreken op zijn verjaardag. Dj Baba (Ground Zero), Dr. Smog (Northern Rebels), Tarnation (Back To The Future), Relentless & Riddles (Bullfighters) en host Mc Beer (Jam Records) zijn stuk voor stuk grote talenten in hun vakgebied en weten hoe ze het publiek kunnen vermaken.

 

Dus houd je van melancholische oldschool, mainstream en early hardcore en supersnelle terror kom dan op 12 mei naar LUA. Het evenement begint om 22.00 uur en eindigt om 03.45 uur. Minimumleeftijd is 16 jaar (Neem je ID mee) en de entree is slechts €4,00. LUA is gelegen aan de Hoflanderweg bij Skatepark de Blauwe Kikker in Beverwijk. Er kan voor de deur gratis geparkeerd worden.

 

Voor meer informatie: www.dualforce.nl, www.targetsound.nl , www.luaevents.nl.


Comments are closed.

  • Nul251 Facebook