Fifa Toernooi @ Open Huis Place2Be

Fifa Toernooi @ Open Huis Place2Be

mei 25, 2012
Door
Nog geen Reactie

Op 4 juli hebben we een Open Huis bij Place2Be. Tijdens deze dag kunnen zowel buurtbewoners, ouders en natuurlijk tieners die hier nog niet zijn geweest kennismaken met een deel van de gezellige activiteiten die wij aanbieden. Natuurlijk willen wij wel een goede indruk geven hoe leuk het hier is, dus hebben wij besloten meerdere activiteiten te organiseren. Eén daarvan is een Fifa toernooi.

 

Omdat we weten dat het spel Fifa 2012 erg populair is binnen Place2Be konden we niet anders dan een toernooi organiseren! Wil je graag meedoen? Zorg dan dat je 4 juli 2012 van 16.30 tot 21.00 uur erbij bent!!! Er zijn leuke prijzen te winnen!!

 

Voor verdere informatie houd je de site Nul251.info in de gaten. Wil je ons meehelpen om er voor te zorgen dat dit toernooi bij je vrienden bekend wordt. Deel dan dit artikel op je Hyves, Facebook of Twitter account.

 

Voor meer info bel je naar 0251-300396 en vraag naar Martahan.

 

 


  • Nul251 Facebook