Kuenenpleinfestival geslaagd!

Kuenenpleinfestival geslaagd!

Het was vooral heel erg warm tijdens het eerste Kuenenpleinfestival op zaterdag 26 mei jl. Maar dat mocht de pret echt niet drukken. Kinderen kwam massaal af op de gratis luchtkussen en schmink maar het was toch vooral de graffitikunstwerk die de show stal. Het was natuurlijk al van ver af te zien, die opnieuw blauw gespoten muren van het tunneltje, de achterkant van de voedselbank/pizzeria  en de zijkant van de oude garage.

 

 

Van heinde en ver kwamen ze dan ook om even mee te mogen spuiten aan één van de grootste graffitiprojecten in Noord-Holland. Kunstenaar Sandro Angela van Dear Design liet alle welwillende bezoekers (van jong tot oud) een klein stukje van het immense kunstwerk verven. Op sommige momenten was het zo druk dat er een rij ontstond van wachtende kinderen en jongeren.

 

De eerstkomende drie weken (!) zal je de heren van Dear Design nog veelvuldig vinden bij het fietstunneltje. Zodra het kunstwerk af is zal iedereen opnieuw uitgenodigd worden want er gaat dan wederom een klein feestje worden georganiseerd. Van hieruit bedankt Nul251: Dekamarkt Hilbersplein, Snackbar Kuenenplein, De Voedselbank, Evenementenmakelaar, Wijkgericht Werken, Pré Wonen, alle vrijwilligers en artiesten.

 

Wil je ook nog een keer mee spuiten aan de graffiti? Bel: 0251- 300300. Mail: william@welzijnswb.nl. Ping: 272406D9. Klik hier voor de eerste foto’s van het Kuenenpleinfestival.

 

 


  • Nul251 Facebook