Tombola tijdens open huis Place2Be

Tombola tijdens open huis Place2Be

jun 26, 2012
Door
Nog geen Reactie

Bij een tombola gaat het niet om geldbedragen, maar om prijzen in natura. De spanning bevindt zich in het feit dat alle waardevolle en minder waardevolle prijzen naast of door elkaar staan uitgestald. Wanneer alle loten zijn verkocht worden de prijzen één voor één verloot door per prijs een nummer uit de tombola te trekken dat correspondeert met het nummer op één van de verkochte loten.

 

Frank Bosman Kappers sponsort een wax en van de tabaks- en gemakswinkel Vivant krijgen we twee voetballen, één koeltas en één barbecue. Bloemist de Eeuwige Lente doneert plantjes voor de tombola en Krom Stomerij Beverwijk geeft een sjaal weg.

 

De prijs van Meijer Dierenspeciaalzaak en Sportprijzen word een verassing! Het Snoephoekje heeft voor de zoetekauwen een snoepboeketje voor de dames en snoepkoker voor de jongens.

 

De volgende prijs, een zaklamp, is van Rob van Tunen Rijwielhand en de Duinwijk Apotheek laat ons goed op reis gaan met 4 reiswekkertjes. Stichting Welzijn Beverwijk sponsort een waardebon voor een cursus naar keuze uit het cursusjaar 2012/2013 en New York Pizza stelt 5 pizzabonnen ter beschikking dus dat w2ordt smullen.

 

En verder onder andere:

De enige echt Nul251 ballpoints en Place2Be ballpoints. Een Bongo ontbijt met bubbels ter waarde van € 25,00. Eén cadeaubon van Vistaprint voor een gratis spandoek, je betaalt alleen de verzendkosten. Twee maal een VVV cadeaubon t.w.v. € 10,00. Een gesigneerde mix cd van DJ Jordens. Twee maal een uur gratis poolen bij Arzo Partycenter. En last but not least…. Een middagje meedraaien in Place2Be inclusief een broodje hamburger en wat te drinken.

Loten kosten € 0,50 per stuk en 5 loten voor € 2,00


  • Nul251 Facebook