Open Huis Place2Be

Open Huis Place2Be

jun 27, 2012
Door
Nog geen Reactie

Tienercentrum Place2Be is inmiddels alweer een poosje geleden verhuist van De Schans in het centrum, naar de Wilgenhoflaan 2a in de wijk Kuenenplein / Plantage. En dat is niet onopgemerkt gebleven.

 

Behalve de vele tieners die het centrum al wisten te vinden, heeft Place2Be in de afgelopen paar maanden ook veel ouders uit de wijk op bezoek gehad. De jongerenwerkers van het team Nul251, onderdeel van Stichting Welzijn Beverwijk, juichen dit alleen maar toe. Place2Be is een fris en open tienercentrum waar vier middagen per week tieners terecht kunnen om te chillen. En als ouders nieuwsgierig zijn naar wat hun kind doet in het tienercentrum, zijn ze welkom om even te komen kijken.

 

Op woensdag 4 juli is er voor iedereen die interesse heeft een Open Huis. Place2Be gaat tijdens het Open Huis ook een aantal typische tiener-/ en jongerenactiviteiten organiseren waar iedereen aan mee kan doen. Je moet hierbij denken aan een DJ clinic, graffiti workshop, een meidenactiviteit en een contest op spelcomputers zoals de Wii en de Playstation 3.

 

Daarnaast zullen we er ook voor zorgen dat er wat te eten en te drinken (alcoholvrij) is. En als klap op de vuurpijl kan iedereen meedoen aan de Nul251 Tombola waarbij leuke prijzen te winnen zijn. Kapper Bosman sponsort een wax en van de tabaks- en gemakswinkel Vivant krijgen we twee voetballen en één barbecue. Bloemist De Eeuwige Lente doneert plantjes voor de tombola en Krom Stomerij Beverwijk geeft een sjaal weg. De prijs van Meijer Dierenspeciaalzaak en Sportprijzen is nog een verassing! Het Snoephoekje heeft voor de zoetekauwen een snoepboeketje voor de dames en snoepkoker voor de jongens. De volgende prijs, een zaklamp, is van Rob van Tunen Rijwielhandel en de Duinwijk Apotheek laat ons goed op reis gaan met 4 reiswekkertjes. Stichting Welzijn Beverwijk sponsort een waardebon voor een cursus naar keuze uit het cursusjaar 2012/2013. New York Pizza stelt vijf pizzabonnen ter beschikking. En verder onder andere: de enige echte pennen van Nul251 en Place2Be. Een Bongo ontbijt met bubbels ter waarde van € 25,00. Eén cadeaubon van Vistaprint voor een gratis spandoek, je betaalt alleen de verzendkosten. Twee maal een VVV cadeaubon t.w.v. € 10,00. Een gesigneerde mix cd van DJ Jordens. Twee maal een uur gratis poolen bij Arzo Partycenter. En last but not least…. Een middagje meedraaien in Place2Be inclusief een broodje hamburger en wat te drinken. Loten kosten € 0,50 per stuk en 5 loten voor € 2,00.

 

Slagerij Gert Jan Brantjes en Meuleman Groente, Fruit & Primeurs hebben aangegeven diverse versnaperingen te verzorgen voor tijdens het open huis.

 

 

 

 

 

 


  • Nul251 Facebook