Straatvoetbaltoernooi in park Oosterwijk

Straatvoetbaltoernooi in park Oosterwijk

jul 12, 2012
Door
Nog geen Reactie

straatvoetbalAls aftrap van de Nul251 Zomertour beginnen we op woensdag 18 juli, in samenwerking met Wijkgericht Werken,  met een Straatvoetbaltoernooi in park Oosterwijk. In park Oosterwijk wordt een mobiele opblaasbare voetbalarena neergezet waarin maximaal 8 teams zullen uitmaken wie de beste straatvoetballers zijn.

 

 

Elk team bestaat uit 5 spelers en je speelt 4 tegen 4, zonder keepers. Er zijn geen kosten voor de teams bij deelname aan dit straatvoetbaltoernooi. Wel hebben we een mooie prijs voor het winnende team.

 

Ben je in de leeftijd van 11 jaar tot en met 15 jaar, heb je zin in een sportieve woensdagmiddag en geen vakantieplannen?! Kom dan langs!!! Opgeven kan via deze site, voeg gewoon onder aan dit bericht jou reactie toe of kom vanaf 11.30 uur naar park Oosterwijk. Opgeven kan tot 12.00 uur, want dan beginnen de wedstrijden.

 

 


  • Nul251 Facebook