Young Art Festival 2012

Young Art Festival 2012

jul 13, 2012
Door
Nog geen Reactie

Vrijdag 20 en zaterdag 21 juli 2012 vindt voor de zevende keer het Young Art Festival plaats in Park Westerhout, Beverwijk. Met ruim negentig acts op negen verschillende podia, belooft het weer een onvergetelijk weekend te worden!

 

Young Art is een belevenis, een plek voor inspirerende ontmoetingen met een nieuwe generatie artiesten. De sfeer is vergelijkbaar met Oerol, de Parade en Lowlands en het festival staat inmiddels bekend om zijn vooruitziende blik: talloze acts en artiesten die sinds 2004 bij Young Art hebben opgetreden, vonden inmiddels hun weg naar het grote publiek.

 

Tot de nieuwe muzieksensaties die dit jaar optreden, behoren bands als Orgel Vreten, Mister & Mississippi en Bombay Show Pig. Maar er is veel meer te zien: ontwerpers Jacob Kok, Esther Meijer, Sander en Maurice de Graaf. Dichteres Tjitske Jansen en de dansers van Ed Sanders. Kleinkunstenaars Nina de la Croix en De Gebroeders Fretz. Singer-songwriters Case Mayfield en Yori Swart, de tienkoppige band Wooden Saints, DJ Kypski en het Matangi String Quartet en natuurlijk Chef’Special.

 

Voor het volledige programma en meer informatie: zie Facebook en www.youngartfestival.nl

 


  • Nul251 Facebook