Voetbaltoernooi Broekpolder

Voetbaltoernooi Broekpolder

Voetbaltoernooi BroekpolderWe gaan, in samenwerking met wijkgericht werken, weer voetballen tijdens de Nul251 Zomertour op woensdag 1 augustus. Maar nu is er een voetbaltoernooi in de Broekpolder op de Vlaskamp. Er kunnen maximaal 8 teams mee doen dus wees er snel bij.

 

Opgeven voor het voetbaltoernooi kan via deze site, voeg gewoon onder aan dit bericht jou reactie toe of kom vanaf 11.30 uur naar de Vlaskamp. Opgeven kan tot 12.00 uur, want dan beginnen de wedstrijden.

 

We hebben een mooie prijs voor het winnende team en het kost niets om mee te doen.

 

Dus… Ben jij in de leeftijd van 11 jaar tot en met 15 jaar, heb je zin in een sportieve woensdagmiddag en geen vakantieplannen?! Kom dan langs en trap gezellig een balletje mee!!!


  • Nul251 Facebook