Filmmiddag & eetcafé in Place2Be

Filmmiddag & eetcafé in Place2Be

filmmiddag Place2BeTijdens de Nul251 Zomertour gaan we natuurlijk ook even ontspannen met een filmmiddagje in Place2Be. Lekker languit op de bank met chips en drinken een film kijken. De filmmiddag is voor iedereen van 11 jaar tot en met 15 jaar uit Beverwijk, de Broekpolder en omgeving. We zijn vanaf 14.00 uur open. De kosten voor de filmmiddag is slecht 1 euro.

 

Aansluitend op de filmmiddag gaan we koken tijdens de Nul251 Zomertour en wel in het eetcafé van Place2Be. Ook dit is voor tieners van 11 jaar tot en met 15 jaar. Het Place2Be eetcafé is open van 17.00 uur tot 19.00 uur. Om 17.00 uur gaan we met zijn allen beslissen wat we gaan eten en boodschappen doen. Daarna gaan we koken en eten. De kosten voor het Place2Be eetcafé zijn ook 1 euro.

eetcafé Place2Be

 

Heb jij zin om mee te eten in het Place2Be eetcafé? Kom dan voor 16.30 uur naar Place2Be en geef je op. Er kunnen maximaal 15 deelnemers meedoen met het Place2Be eetcafé.

 

Opgeven kan natuurlijk ook via deze site, voeg gewoon onder aan dit bericht jou reactie toe. Wil je meer informatie­? Dan kun je altijd even bellen met 0251-300300 en vragen naar één van de jongerenwerkers.


  • Nul251 Facebook