Dj Workshops vanaf 6 oktober in Place2Be

Dj Workshops vanaf 6 oktober in Place2Be

sep 28, 2012
Door
Nog geen Reactie

Het was even onzeker maar uiteindelijk mogen de dj workshops toch worden gegeven in het jongerencentrum Place2Be van Stichting Welzijn Beverwijk. Vanaf zaterdag 6 oktober zullen 9 leerlingen met de leeftijd tussen 12 en 23 jaar 7 weken lang het dj vak leren van Nul251 jongerenwerker en professionele dj William Jordens.

 

 

 

William ‘DJ’ Jordens begon zijn loopbaan als producer en dj in 1993 toen hij voor een Amsterdamse platenmaatschappij de kans kreeg om zijn eigen hardcore platenlabel Point44 gestalte te geven. Nu bijna 20 jaar en talloze optredens later in binnen en buitenland (waaronder Thunderdome, Dance Valley, Ground Zero, Energy Rave, Hellbound) en meer dan 150 producties op verschillende labels te hebben gemaakt (waaronder voor The Party Animals) werd het tijd voor een nieuw hoofdstuk en een nieuwe uitdaging. Zijn hart lag bij het jongerenwerk waar hij ooit als dj zelf was begonnen.
Deze workshops heeft hij voornamelijk opgezet om de nieuwe generatie te laten zien hoe en wat het dj vak daadwerkelijk inhoudt. De filosofie die William daarbij hanteert is dat iedereen min of meer al een dj in zich heeft alleen dat nog niet weet. Zijn motto is dan ook ‘Be A Dj’. Voor meer info: 06-18482635 of mail naar jordens@welzijnswb.nl of ping 270624D9.


  • Nul251 Facebook