Even voorstellen: Martin Vosse

Even voorstellen: Martin Vosse

sep 28, 2012
Door
Nog geen Reactie

Hallo, allemaal! Mijn naam is Martin Vosse, bij de jongeren beter bekend als Elmo en ik werk als vrijwilliger op de middag inloop bij Inside 54. Daar zorg ik voor de verkoop van koek en zopie, maar ben altijd te porren voor een potje tafeltennis of om me gigantisch te laten inmaken met tafelvoetbal. Ook help ik graag mee met andere activiteiten, zowel bij Inside 54 als Place2Be. Ik zal op deze site voornamelijk leuke foto’s van de inloop plaatsen en misschien nog veel meer!

 

Ik heb heel veel hobby’s. Ik teken, schrijf en lees graag maar mijn twee grootste passies zijn pro wrestling (Amerikaans show worstelen) en muziek. Ik ben zanger van metalband Volition, en met Björn maak ik hip hop onder de naam RechtDoorZee (waar de meesten van jullie me wel hebben zien rond stuiteren, geschminkt als clown ^^). Uiteraard moet ik wel een beetje gezond blijven, dus doe ik ook aan hardlopen.

 

Natuurlijk wil ik jullie ook beter leren kennen, dus kom een keer langs! De deur van Inside 54 staat altijd open!

 

 


  • Nul251 Facebook