Kennemerleerlingen verzorgen perfecte catering tijdens bijeenkomst excellente scholen

Kennemerleerlingen verzorgen perfecte catering tijdens bijeenkomst excellente scholen

sep 28, 2012
Door
Nog geen Reactie

Donderdag 27 september jongstleden ging Marco van Team Nul251 namens Stichting Welzijn Beverwijk naar het Lestaurant van het Kennemer College. Daar vond een informatieve bijeenkomst plaats met als titel “Op weg naar excellente scholen. Dit was allemaal erg interessant en ook het in kleine groepjes verder nadenken over kansen en bedreigingen werd door deze jongerenwerker als prettig en inspirerend ervaren.

 

Maar wat minstens net zoveel indruk maakte, was het eten en drinken dat tijdens de bijeenkomst werd aangeboden en het feit dat het zeer professioneel door de leerlingen van de Kennemer praktijkschool werd uitgeserveerd. Complimenten daarvoor en heel veel succes met jullie opleiding.

 


  • Nul251 Facebook