Wethouder Erol plakt CJG partnerlogo’s

Wethouder Erol plakt CJG partnerlogo’s

okt 4, 2012
Door
Nog geen Reactie

Van 1 tot en met 7 oktober staat het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) IJmond, net als de rest van Nederland in het teken van de Week van de Opvoeding. Deze week is ook uitgekozen om de partnerlogo’s van het CJG IJmond uit te reiken.

 

Op woensdag 3 oktober heeft wethouder Erol van Beverwijk het CJG partnerlogo uitgereikt aan een tweetal partners van het CJG IJmond in Beverwijk. Directeur Nora Azarkan van Stichting Welzijn Beverwijk aan de Wilgenhoflaan en Socius Maatschappelijke Dienstverleners aan de Trijntje Kemphaanstraat mogen dit logo in ontvangst nemen. Dit CJG partnerlogo wordt op de locaties van alle CJG partners opgehangen/geplakt om hiermee de samenwerking duidelijker zichtbaar te maken en de herkenbaarheid van het CJG IJmond te vergroten.

 

Het CJG is een samenwerkingsverband van organisaties binnen de jeugdgezondheidszorg, jeugdhulpverlening, maatschappelijk werk, welzijn, onderwijs en gemeenten. Het CJG IJmond is in 2010 opgezet door de vier IJmondgemeenten samen. De partners van het CJG bieden informatie, advies en begeleiding of hulp aan jeugdigen en gezinnen. De CJG partners werken (nauw) samen en vullen elkaar aan waar nodig.

 

 

In de Week van de Opvoeding 1-7 oktober worden er vanuit het CJG IJmond en door de CJG partners meerdere activiteiten georganiseerd voor ouders en opvoeders. Kijk hiervoor op weekvandeopvoeding.nl. Hier en hier vind je bovenstaand artikel ook.

 


  • Nul251 Facebook