0251 Best Hardstyle Dj Contest

0251 Best Hardstyle Dj Contest

okt 11, 2012
Door
Nog geen Reactie

Hardstyle is één van de populairste muziekstromingen bij jongeren op dit moment. Zeker ook in Beverwijk. Maar wie is nu eigenlijk de beste hardstyle dj van Beverwijk en omstreken? Dat was namelijk een vraag die de bezoekers van de Rebels evenementen in LUA  zich de afgelopen tijd steeds vaker zijn gaan afvragen.

 

 

Een andere vraag was of wij niet een wedstrijd konden organiseren waarin dat duidelijk zou gaan worden. Aangezien jongerenparticipatie en talentontwikkeling hoog in het vaandel staan bij de jongerenwerkers van Nul251, onderdeel van Stichting Welzijn Beverwijk is daar nu gehoor aan gegeven.

 

Op vrijdag 23 november zal in LUA de allereerste 0251 hardstyle dj contest in deze regio plaatsvinden. Iedereen in de leeftijd van 12 jaar tot en met 23 jaar en woont in Beverwijk en omstreken kan zich nu inschrijven voor deze unieke wedstrijd waarin alle 3 hardstyle varianten (Early, Mainstream en Raw hardstyle) zijn toegestaan.
Als je wilt meedoen stuur dan een mix van 30 minuten via www.wetransfer.com naar william@welzijnswb.nl. Zet daarbij je naam, telefoonnummer en e-mailadres. Uiteraard vinden wij het ook leuk om te weten waarom je meedoet. De deadline om je mix in te sturen is vrijdag 9 november. De deelnemers die mee mogen doen zullen bericht ontvangen van ons tussen maandag 12 november en woensdag 21 november. Blijf dus wel oefenen op je mix want het kan zomaar zijn dat je pas 2 dagen van tevoren hoort of je mee kan doen.

 

In de wedstrijd zelf zal door een jury van 3 personen uit de dancescene je mix beoordeeld worden op techniek, platenkeuze en hoe je omgaat met je publiek. Daarnaast heeft het publiek zelf ook een stem. Dus hoe meer mensen je meeneemt die je aanmoedigen hoe groter de kans dat je wint. De winnaar van deze wedstrijd gaat een set draaien tijdens Sportfair op de Blauwe Kikker op zondag 13 mei en tijdens het eerstkomende hardstyle evenement in LUA georganiseerd door Nul251. En als klap op de vuurpijl open je op zaterdag 29 december het evenement De Wereld Draait hardcore in A9 Studios in Uitgeest.

 

Voor vragen over de wedstrijd of over het evenement kan je mailen naar william@welzijnswb.nl of ping naar 270624D9 of bel 0251-300300 (vragen naar William).


  • Nul251 Facebook