Wijkfestival Oosterwijk

Wijkfestival Oosterwijk

okt 15, 2012
Door
Nog geen Reactie

Afgelopen zaterdag 13 oktober heeft er in de wijk Oosterwijk een wijkfestival plaats gevonden. De organisatie was in handen van alle partners binnen het wijkgericht werken zoals daar zijn De gemeente Beverwijk, Stichting Welzijn Beverwijk, Nul251, Pre Wonen en Woon op Maat.

 

Hoewel de zon ons met enige regelmaat in de steek liet was er al voor de officiële opening belangstelling uit de buurt. Wethouder Dorenbos verrichtte de opening en constateerde dat de jeugd van jong tot oud aanwezig was, het pannaveld was al volop in gebruik. Zij benadrukte het belang van activiteiten als deze in een buurt waarbij de samenwerking binnen het wijkgericht werken als meerwaarde mag worden gezien. Vervolgens opende de turkse band Grupstyl het festival.

 

Onder het genot van verschillende hapjes en drankjes kon het publiek genieten van het afwisselende programma. Van Flamenco tot Djembe en afsluitend een optreden van Utopia, een swingende band waarbij zelfs nog even de voetjes van de vloer gingen.

 

De foto’s vind je hier!!!

 

 


  • Nul251 Facebook