Winnaar Best 0251 hardstyle Dj Contest is “Dj Redstyle”

Winnaar Best 0251 hardstyle Dj Contest is “Dj Redstyle”

Wat niemand had verwacht gebeurde toch. De dj’s die het kortst draaien winnen ‘Best 0251 Hardstyle DJ Contest’. Redmar Esser vanaf nu ook bekend als Dj Redstyle wist de vakjury en het publiek voor zich te winnen door een weergaloze set neer te zetten. Zelfs de andere deelnemers waren het unaniem eens over de beslissing van de jury. Als tweede is zeer verrassend Mike van der Putten beter bekend als Dj Putski3 geëindigd. Van hieruit feliciteren we de winnaars.

 

Wij bedanken ook alle andere deelnemers (The Seducers, The Carcrashers, Ravedave), De Wereld Draait Hardcore, NRG Vibe, Maico Groot, Addicted to Sound, de vakjury, Silver Shadow, The Speakerfreak, alle vrijwilligers, LUA, Fridance en een extra groot bedank voor de beveiliging en Colin Wilson.

 

De foto’s van de ‘Best 0251 Hardstyle DJ Contest’ staan nu online. Met dank aan onze fotografen Lenie Viel en Maico Groot. Klik hier voor de foto’s.

 

 


  • Nul251 Facebook