Wethouder Dorenbos zegt doeltjes toe

Wethouder Dorenbos zegt doeltjes toe

dec 17, 2012
Door
Nog geen Reactie

Eigenlijk was het de bedoeling dat de doeltjes er al hadden gestaan. Maar door de weersomstandigheden van de laatste tijd was dat helaas nog niet gelukt. Daarom kwam wethouder Dorenbos van de gemeente Beverwijk persoonlijk naar het straatvoetbaltoernooi op de Beneluxlaan op 12-12-12 om de aanwezige tieners van de Adigestraat, in de wijk Oosterwijk, gerust te stellen. “Zodra het weer het toelaat, worden de voetbaldoeltjes geplaatst.” gaf ze aan.

 

Op 13 oktober jongstleden, tijdens het straatvoetbaltoernooi van wijkfestival Oosterwijk, kwam de wethouder in contact met wat tieners die in de Adigestraat wonen. Onder aanmoediging van jongerenwerkster Petra Visser van Stichting Welzijn Beverwijk vroegen de tieners aan de wethouder of het niet mogelijk was dat er wat kleine voetbaldoeltjes geplaatst konden worden in hun straat? En met succes blijkt nu, want zoals gezegd. Ze komen eraan.

 

Vervolgens gingen de tieners enthousiast verder met het straatvoetbaltoernooi dat georganiseerd was door Nul251 en Wijkgericht Werken van de gemeente Beverwijk.

 

Foto’s van het voetbal vind je hier.

 

 


  • Nul251 Facebook