Gegrilde hamburgers in Inside54

Gegrilde hamburgers in Inside54

jan 17, 2013
Door
Nog geen Reactie

Vanmiddag was het weer tijd voor de wekelijkse kookclub. Na lang nadenken besloten de jongeren om gegrilde hamburgers te maken. Het was al een beetje laat dus snel moesten er nog boodschappen gehaald worden en voorbereidingen getroffen worden voordat het echte werk kon gaan beginnen. Onderling werden de taken verdeeld… de een ging broodjes snijden, de ander tomaten en eentje ging grillen. Jongerenwerker Mariana en stagiaire Lotte hoefde bijna niks te doen want de jongeren hadden het zelf onder controle. Vandaag was onze checfkok Darcy “de grillllman” !! Al gauw werd de ruimte vervuld met een lekkere geur en kwamen de rest van de jongeren dichterbij om te kijken of het al klaar was. het duurde niet lang of de eerste mensen konden al gauw genieten van een heerlijk broodje hamburger, met kaas, saus en een tomaatje erop. Kortom een heerlijke geslaagde middag!!!


  • Nul251 Facebook