Jongensavond uitje: Pro Wrestling Holland

Jongensavond uitje: Pro Wrestling Holland

jan 17, 2013
Door
Nog geen Reactie

Het is ons opgevallen dat de jongens in het jongerencentrum graag kijken naar Pro Wrestling (Amerikaans show worstelen) op YouTube of thuis op tv. Er is verder ook veel vraag naar de worstelaars op een poster van Pro Wrestling Holland (PWH) die bij Inside 54 aan de muur hangt. Daarom leek het ons een zeer geslaagd idee om een keer met de jongens naar een echte pro wrestling show te gaan. En het idee bleek aan te slaan, want na één avond stond de inschrijflijst al vol!

 

 

 

Zaterdag 26 januari in OJC Solutions te Hillegom is het dan ook zover: Het eerste uitje van de jongensavond van Inside 54!

 

De jongens zullen getuige zijn van onder andere:

 

-De terugkeer van PWH-veteranen Jamie de la Combé en Wesley Croton in de worstelring. Niet alleen zullen zij het tegen elkaar opnemen, zij zullen tegen elkaar staan in een 6-man tagteam match, met aan Jamie’s kant PENGELUX (huidig PWH tag team kampioenen), en aan Wesley’s kant de RatPack, waar ook Jamie’s broer Eddie de la Combé onderdeel van uitmaakt. De broederliefde is echter ver te zoeken: Jamie is uit op WRAAK!

 

-De open uitdaging van huidig regerend PWH-kampioen, de 185kg wegende, 2.10m lange Big Geert. Jimmy Lightning kon niet tegen hem op, Jeff McCready kon niet tegen hem op, en zelfs samen konden zij weinig tegenstand bieden tegen dit Friese monster. Wie durft dit keer de uitdaging aan te gaan?

 

-De reis van Young Money Chong naar de top van de pro wrestling, welke deze avond langs Icarus leidt, één van de topworstelaars van Hungarian Championship Wrestling.

 

-En nog veel VEEL meer!

 
Helaas is het op het moment niet meer mogelijk om met deze groep mee te gaan, maar uiteraard willen wij dit bij een succesvolle avond herhalen. En natuurlijk kun je zelf ook naar de show gaan. Het kost je slechts €5,-!

 

Voor meer informatie: Check Pro Wrestling Holland of like hun Facebook-pagina.

 

 

Klik hier om de flyer in het groot te zien.

 

 

Over Pro Wrestling Holland:

 

Pro Wrestling Holland (PWH) is een van de grootste pro-wrestlingfederaties in Nederland. Sinds 2006 reist PWH door het hele land om het publiek te vermaken met hoogstaande worstelshows.Pro Wrestling is een sport waarbij over-de-top vechttechnieken gecombineerd worden met een hoop show en drama. Dit maakt een worstelshow een echte belevenis om bij te wonen. Geen enkele show verloopt hetzelfde en het publiek wordt meegesleept in de actie van de avond. Een show van PWH is twee-en-half uur spanning, sensatie en humor!

 

Pro wrestling is direct over komen waaien uit de Verenigde Staten en is langzamerhand ook Nederland aan het veroveren. Vele van onze worstelaars zijn zelfs getraind door hun Amerikaanse (en zelfs Mexicaanse en Japanse) collega’s en dat maakt de Nederlandse pro-wrestlers gewild door heel Europa. De worstelaars van Pro Wrestling Holland worstelen niet alleen in Nederland maar ook in Belgie, Frankrijk, Duitsland, Engeland, Hongarije en vele andere landen.

 

Wat PWH onderscheidt van de andere worstelverenigingen is dat de fan centraal staat. Bij een show van PWH wordt je uitgenodigd om aan de ring te komen staan en jouw favoriete worstelaars met veel lawaai aan te moedigen. ‘Fans maken en zijn de show’, zo luidt het motto van PWH. Elke worstelshow is weer een nieuw feest voor de bezoeker!

 

 


  • Nul251 Facebook