Gezellige drukte bij nieuwjaarsproost

Gezellige drukte bij nieuwjaarsproost

jan 18, 2013
Door
Nog geen Reactie

Het afgelopen jaar hebben vele tieners, jongeren, (maatschappelijk) stagiaires, netwerkpartners en ouders zich ingezet voor één of meerdere onderdelen van het jongerenwerk in Beverwijk. En daarom vond het jongerenwerkteam van Nul251, onderdeel van Stichting Welzijn Beverwijk, het een goed idee als al die mensen uitgenodigd zouden worden om het nieuwe jaar in te proosten. Voor de gezelligheid en als blijk van waardering.

 

Van 16.00 tot 20.00 uur was het in tienercentrum Place2Be een gezellige drukte. Onder het genot van een drankje en hapje werden er herinneringen opgehaald en weer plannen gemaakt door de aanwezigen. Om de kosten in de hand te houden worden de hapjes zelf gemaakt door de aanwezige jongeren, ondersteunt door jongerenwerkers en ouders. Wel zo leuk en vaak ook lekkerder. Kortom, jongerenwerkteam Nul251 en al haar medewerkers hebben zin in 2013!!!

 

Hier vind je nog wat foto’s.

 

 


  • Nul251 Facebook