Week van de Liefde 2013

Week van de Liefde 2013

feb 1, 2013
Door
Nog geen Reactie

Het is het weer de Week van de Liefde. Van maandag 11 februari t/m vrijdag 15 februari 2013 staat deze week bij Nul251 in het teken van liefde, Valentijnsdag, relaties, enz. Zoals elk jaar gaat het tiener/jongerenwerk van Beverwijk hier weer een succes van maken. Ook dit keer hebben we een leuk programma voor tieners van 11 t/m 15 jaar.

 

In de Week van de Liefde vinden er allerlei spannende en educatieve activiteiten plaats omtrent liefde, relaties, seks & soa’s. Er wordt tijdens de Week van de Liefde o.a. een condoomrace gehouden. Dit is een estafette waarin het gaat om het zo snel mogelijk omdoen van een condoom. Je kunt ook de uitdaging aangaan om te proberen een condoom in het donker om te doen. Verder is er het kopspijkerspel. Sla jij als eerste jouw spijker in de houten balk door het geven van de juiste antwoorden op de quizvragen? Dan ben jij de winnaar! En zo hebben wij nog meerdere spelen in petto. Hou onze website in de gaten voor alle activiteiten die we deze week gaan doen in Place2Be en Inside54. Deelname aan de activiteiten is vrijblijvend en kosteloos.

 

Naast alle activiteiten in Place2Be en Inside54 zullen de jongerenwerkers van Beverwijk na het succes van verleden jaar, ook dit jaar een bezoek brengen aan de groepen 8 van basisschool de Sleutelbloem. Op vrijdagochtend 15 februari zullen de leerlingen de educatieve bordspelen Girls Choice en Boys R Us spelen. Daarnaast gaan we dit jaar ook voor het eerst naar basischool de Vrijheit in Wijk aan Zee op maandagmiddag 11 februari en op woensdagochtend 13 februari naar basisschool de Wilgenroos.

 

Na een korte inleiding over de Week van de Liefde zal aan de groep 8’ers de vraag gesteld worden: Wanneer vind jij dat je verkering hebt? Vervolgens kunnen de leerlingen hun eigen gedachten hierover op papier zetten en hierover word dan gediscussieerd met de overige leerlingen.  Daarna worden de jongens en meiden gescheiden van elkaar en spelen de bordspelen Boys R Us en Girls’ Choice. Deze bordspelen gaan over seksualiteit, relaties en weerbaarheid.

 

Heb je vragen? Bel dan naar: 0251-300300 en vraag naar Petra, Marco, Bjorn, Mariana of William.

 

 


  • Nul251 Facebook