Team Nul251 sluit succesvolle Week van de Liefde af

Team Nul251 sluit succesvolle Week van de Liefde af

feb 15, 2013
Door
Nog geen Reactie

De reacties op De Week van de Liefde zijn zeer positief. Zowel van de leerlingen als de docenten als de jongerenwerkers, stagiaires en vrijwilligers van team Nul251.

 

In de week van 11 t/m 15 februari bezochten jongerenwerkers van Stichting Welzijn Beverwijk een drietal basisscholen (De Vrijheit, de Wilgeroos en de Sleutelbloem) in Beverwijk en Wijk aan Zee om met de leerlingen van de groepen 8 twee educatieve bordspelen te gaan spelen. Voor de meiden was dat Girls Choice en voor de jongens Boys R Us.

 

Gescheiden van elkaar gingen de jongens en meiden het hebben over verkering, relaties, grenzen stellen, lichamelijke veranderingen, seksualiteit en voorbehoedsmiddelen. Afhankelijk van de vragen zorgde dit voor zowel hilariteit als zeer serieuze gesprekken.

 

Volgend jaar rond Valentijnsdag vindt De Week van de Liefde weer plaats en team Nul251 is voornemens om langs nog meer bassischolen te gaan.

 

Benieuwd naar de foto’s?! Klik dan hier!!!

 

 

 


  • Nul251 Facebook